Einde winterverkoop van het WwF, de meiveiling begint alweer bijna! 19 april 2018

De verkoop van boeken en tijdschriften voor vaste lage prijzen van het Wereldwiskunde Fonds heeft deze winter weer voor een mooie opruiming gezorgd. De opbrengst is ongeveer 350 euro. Het winter-aanbod blijft nog op de site staan tot 27 april. Neem dus nog snel een kijkje voordat het te laat is!

In het weekend na Koningsdag zal de jaarlijkse meiveiling van het Wereldwiskunde Fonds starten. Op de veiling website staan dan ruim 600 boeken en tijdschriften gereed, in grote verscheidenheid. Van boeken over didactiek en oude Nederlandse schoolboekjes tot allerlei (buitenlandse) studieboeken. Van populair wetenschappelijke en recreatieve boeken tot échte wetenschap. Deze keer een groot aantal Epsilon-Zebraboekjes, een aantal heel oude Nederlandse wiskundetijdschriften, veel over de geschiedenis van de wiskunde en ook een bijzonder aanbod in de categorie Algemeen: van De Telduivel tot een boek met de prenten van Escher.

De veiling eindigt op 1 juni. De boeken hebben verschillende eindtijden. Je kunt bij het bieden op een boek een maximumprijs opgeven. Dan wordt, als dat nodig is, jouw bod automatisch in kleine stapjes voor je verhoogd tot aan jouw maximum. Kijk voor uitleg hierover hier: https://www.wereldwiskundefonds.nl/uitleg

We hopen dat de veiling weer een mooie opbrengst zal hebben. De gehele opbrengst wordt besteed aan projecten ten bate van het wiskundeonderwijs in ontwikkelingslanden.

Kijk dus rond op de veilingsite https://www.wereldwiskundefonds.nl/ en bied mee! Veel plezier met deze meiveiling.

Jos Remijn, veilingmeester WwF, wereldwiskundeboeken@nvvw.nl

Meer informatie: https://nvvw.nl/werkgroepen/wereldwiskunde-fonds/
Geplaatst door: Jos Remijn
Interessetypes:
  • Algemeen
  • Leerlingen
  • Docenten
  • Studenten
  • Didactici
  • Academici